Over ons

Over ons

Wat leer je bij ons

Beschrijving

Tijdens de lessen leert uw  zelfverdedigingstechnieken om jezelf weerbaar op te kunnen stellen tegen leeftijdsgenoten of volwassenen. Bij Kids Krav Maga Tromp wordt gericht geoefend op een bewuste lichaamshouding, alertheid, preventie en de-escalatie.
 
Ook wordt geoefend op het beleefd en assertief aangeven van je grenzen. Door herhaling en variatie in het aanbieden van de lesstof blijven de technieken goed hangen.
 
Wij proberen iedereen te leren dat geweld de laatste optie is. Wij zijn er van overtuigd dat je met het aangeven van je grenzen erg veel kunt bereiken! Wij geven veel lessen over zelf verdeging. Dat wordt alleen gebruikt als een situatie escaleert.
 
 

Zelfs de allerbeste hebben een trainer nodig

Dus als jij meer zelfvertrouwen en conditie wilt hebben, weerbaarder zijn, meer voor jezelf op kunnen komen, en jezelf kunnen verdedigen? Neem dan NU contact op, want wij willen je graag helpen!

 

Met behulp van krav maga gaan wij jou helpen om meer vertrouwen in je zelf te hebben! Dat gaat via de trainingen of persoonlijke doelen

Ja! De conditietraining is voor iedereen, als jij er zelf weinig vertrouwen in hebt zullen we jou helpen! Als het teveel blijkt te zijn zullen wij het persoonlijk voor jouw aanpassen.

Wij doen ook aan krachtoefeningen, dat betekend dat u niet alleen scenarios kan voorkomen en zelfverdediging leert bij ons, maar ook uw spieren traint!

We doen aan een degelijke, uitgebreide warming-up dat zorgt er voor dat we niet gelijk intensief bezig gaan. Ook zijn we actief bezig met streching

Persoonlijk

Een aantal persoonlijke vragen die we vaak horen

Ons doel is krav maga toegankelijk  te maken voor zoveel mogelijk mensen, dat is ons aardig gelukt met nu al 5 vestegingen! Maar dat betekend niet alles natuurlijk. Wij willen ook dat het voor elk mens beschikbaar wordt. Jong, oud, dik of dun. Wij willen u verder helpen! 

warming - up

Conditie training

Krachtoefeningen

Stretching

Scenariotrainingen

Drills

Grondgevechten

Sparring

FAQs

Veel gestelde vragen

Krav Maga is geen vorm van karate of judo, hoewel het enkele technieken uit deze vechtsporten gebruikt. Het is ontwikkeld als een op zichzelf staand zelfverdedigingssysteem en heeft zijn eigen unieke kenmerken en methoden.

  1. Zelfverdediging: Krav Maga is ontworpen als een effectief zelfverdedigingssysteem voor realistische situaties. Het kan je helpen om jezelf te beschermen en om te gaan met bedreigende situaties.

  2. Fitness: Krav Maga-trainingen zijn intensief en uitdagend, wat kan bijdragen aan een verbeterde fysieke conditie en algemene gezondheid.

  3. Zelfvertrouwen: Door Krav Maga te beoefenen, kun je jezelf mentaal sterker voelen en meer zelfvertrouwen opbouwen in je vermogen om jezelf te verdedigen.

  4. Discipline: Krav Maga vereist toewijding en discipline om de technieken te beheersen. Het kan helpen om deze discipline te ontwikkelen en toe te passen in andere aspecten van het leven.

Wanneer je begint met Krav Maga, kun je verwachten dat je leert hoe je jezelf effectief kunt verdedigen in verschillende realistische situaties. Je begint meestal met de basisprincipes van Krav Maga, zoals houding, voetenwerk, beweging en technieken voor het blokkeren, ontwijken en tegenaanvallen van stoten, trappen en grepen.

Krav Maga wordt meestal niet beschouwd als een traditionele vechtsport, omdat het in de eerste plaats is ontworpen als een praktisch zelfverdedigingssysteem en niet als een sportactiviteit met competitie-elementen.

Je hebt geen vechtersachtergrond nodig om te beginnen met Krav Maga. Wij zorgen ervoor dat het  voor iedereen toegankelijk te zijn, ongeacht leeftijd, geslacht, ervaring of fitnessniveau

Het hangt af van hoe vaak je traint en hoe snel je de technieken onder de knie krijgt. In het algemeen kun je de basisprincipes van Krav Maga binnen enkele maanden leren. Het beheersen van de geavanceerde technieken en het ontwikkelen van de vaardigheden kan echter jaren duren

bij ons wordt Krav Maga wordt veilig  beoefend onder begeleiding van een gekwalificeerde en ervaren instructeur. Zoals bij elke fysieke activiteit is er echter wel altijd een risico. Vooral als de technieken niet correct worden uitgevoerd.

Ons bereiken kan natuurlijk! Via de contact knop kunt u ons een persoonlijk bericht sturen. of u kunt ons gewoon bellen via +31 6 15 09 05 68